Nieuw: Pasen om je oren

Een nieuwe serie voor de Stille week

We zijn heel blij!! Want er komt een nieuwe serie aan!
Speciaal voor Pasen.
Elke dag een kort nieuw verhaal van iemand die vertelt over wat ie meemaakt in de buurt van Jezus tijdens de Stille week. En soms komen de personen elkaar zomaar tegen, of ze het door hebben of niet. Daardoor luister je deze serie toch als een vervolgverhaal. 
En oh wat is het lastig om niet te veel weg te geven van de verhalen. Want juist daarin zit de spanning voor het luisteren... Maar het wordt mooi!!

We leggen op dit moment de laatste hand aan deze serie. Vanaf 24 maart staat er elke dag een nieuwe aflevering voor je klaar.  
Bestel tijdig zodat je niks mist!

wat zit er in deze serie?

Zonder al te veel van de verhalen weg te geven, toch vast wat informatie.  Wat kun je verwachten als je deze serie koopt?

  • 1. Elke dag vanaf 24 maart t/m 31 maart (1e Paasdag) een hoorspel.
  • 2. Ieder verhaal duurt 3 tot max. 5 minuten. Dus heel geschikt voor aan tafel na het eten of voor het slapen gaan of....
  • 3. Leuk om naar te luisteren voor kinderen, maar stiekem ook voor jou als volwassene.
  • 4. Je krijgt toegang tot onze handige app om te luisteren, en die toegang hou je ook zolang als je wilt.
  • 5. Natuurlijk zetten we er ook elke dag het bijbehorende bijbelverhaal bij
  • 6. En 1 of 2 napraat-vragen bij elk verhaal.
  • 7. Na dit hoorspel lees je de Bijbelverhalen weer op een nieuwe manier, omdat sommige personages ineens even op gewone mensen zoals jij en ik kunnen lijken.


Deze serie kun je los kopen voor maar € 10,-

Waarom maken we deze serie?

Opnieuw verrast

Pasen is gewoon bijzonder. Het Paasverhaal vertelt waarom Jezus op aarde kwam. 
En tijdens het schrijven kwamen we er opnieuw achter dat er verrassend veel mensen ooggetuige zijn geweest van Jezus leven, sterven en opstanding! Of ze het nou meteen door hadden of niet, waren erbij betrokken. Sommige van hen worden met naam genoemd, sommige alleen vanwege hun functie.
Die mensen zijn eigenlijk gewoon mensen zoals jij en ik. Allemaal met hun eigen verhaal en beleving. We laten een aantal van hen erover vertellen in deze serie. Natuurlijk doen we dat met wat fantasie. Maar wel heel dichtbij bij wat er in de bijbel staat.
De Bijbelverhalen zijn oud, maar nog steeds zo sterk en van deze tijd. Daar worden wij enthousiast van. Van ons enthousiasme en Jezus Paaswonder delen we graag uit! Op zijn' Bijbel-om-je-orens!'.