Onze series

Door lid te worden krijg je toegang tot alle afleveringen.

Ontmoetingen met Jezus -NIEUW

Kleine en toch grootse ontmoetingen met Jezus. Daarover gaat de nieuwste serie van De Bijbel om je oren. Afleveringen over de jongen met brood en vis, het dochtertje van Jaïrus, Zacheüs en meer.  Een serie van 5 afleveringen.
De eerste aflevering is half juli klaar, de andere 4 volgen dit najaar en maken deze serie voor Sint en Kerst compleet.

Bestel nu alvast en...

  • ... krijg de komend tijd af en toe een aflevering in je inbox
  • ... help ons daardoor deze serie mogelijk te maken

    Deze serie kost € 10,95.
Hoorspel over Daniel

Daniël serie 1

Deze serie gaat over Daniël.
Daniël  is een gewone jongen. Maar op een dag verandert zijn leven compleet. Het leven van hem en zijn drie vrienden wordt totaal op zijn kop gezet....

Deze serie bestaat uit 7 afleveringen van ongeveer 8 minuten per stuk, waarin het Bijbelverhaal van Daniël (gebaseerd op Daniel 1-3) wordt verteld. Vanaf het moment dat hij samen met zijn vrienden gevangen genomen wordt tot en met het wonder van de vuuroven.

Deze serie kost € 14,95.

Hoorspel over Daniel

Daniël serie 2

Daniël heeft een hoge baan gekregen aan het hof van Babel. Terwijl de koningen van Babel steeds veranderen, blijft Daniël op zijn plek. En daar gebeuren spannende dingen…

De tweede serie van Daniël vertelt natuurlijk het vervolg op deel 1. Deze serie bestaat uit 5 afleveringen van ongeveer 9 minuten per stuk en ze vertellen samen over hoofdstuk 4 t/m 6 van het bijbelboek. Over Nebukadnezars die leeft als een koe, over het schrift op de wand en natuurlijk over Daniël in de leeuwenkuil.

Deze serie kost €9,95. Deze serie is het leukst als je ook serie I hebt.


Hoorspel over Noach

Noach

Dit is onze nieuwste serie! We zijn 6 afleveringen aan het maken waarin we je meenemen met Noach en zijn gezin. Spannende vertelling, checkvragen en nieuwe liedjes. Over de bouw van een kolossale boot. Over de dieren, die af en toe ook iets te melden hebben. Over leven op een boot met regen, storm en heel veel wachten… Over bang zijn en vertrouwen. Over Noach die doet wat God vraagt en over God die Zijn woord houdt. 


Deze serie kost € 11,95 en is de nieuwste serie. Voor Sint 2021 klaar!

Word lid van De Bijbel om je oren en krijg toegang tot alle series.

Word lid
Vanaf €3,- alle afleveringen.