De Bijbel om je oren - LIVE

Live theaterprogramma OF zelf live aan de slag 

De Bijbel om je oren - LIVE

We hebben een LIVE theaterprogramma gemaakt over Noach. Een programma met natuurlijk de stemmetjes, liedjes, vertelling maar ook interactie met de kinderen en het hele publiek en een echte 'kraak-de-code'. We nemen je op een nieuwe manier mee in de avonturen van Noach en zijn gezin. Beleef ons hoorspel nu live in je kerk, school of groep.

De Bijbel om je oren - 
Zelf aan de slag

We hebben ook een kant-en-klaar programma voor groepen kinderen. Ga je met ze op kamp? Is er een vakantiebijbelclub, heb je een kinderochtend van de kerk of wil je iets leuks met je klas? 
Bestel voor € 50,- dit pakket. Met heel veel korte luisterfragmenten, opdrachten voor onder- en bovenbouw, een speurtocht en een 'kraak-de-code'. Het hoorspel is zo op maat gebracht dat je het verhaal van Noach juist samen met een groep kinderen tegelijk kan beleven.
Als leiding volg je de dit programma als een soort stappenplan. Nauwelijks voorbereiding meer dus, en vooral samen doen en beleven. 

Naast dit pakketje wat je per mail toegestuurd krijgt, krijg je ook een maand toegang tot onze app. Zodat je met je kerk/groep nog even iets langer kan nagenieten van onze hoorspelen.