Hemelvaart & Pinksteren

Een nieuwe serie:
Hemelvaart & Pinksteren

 En er komt nog een nieuwe serie Na de serie 'Pasen om je oren' maken we een vervolg. Speciaal voor Hemelvaart & Pinksteren.


Ook dit wordt een korte serie van 8 afleveringen die je kunt luisteren in de periode van Hemelvaart & Pinksteren. In deze serie komen alle personen van 'Pasen om je oren' terug. Ze vertellen over wat ze meemaken met deze 2 bijzondere gebeurtenissen.

Hemelvaart & Pinksteren kunnen soms best lastige verhalen zijn om over te vertellen in je gezin. Deze serie brengt deze verhalen dichterbij, omdat ze vertelt worden door de ogen van 'gewone mensen' zoals jij en ik.

Let op: deze serie is alleen te luisteren als je lid bent van De Bijbel om je oren. Maar we hebben een toffe kortingsactie die loopt t/m 7 april 2024 Check de link hieronder.

wat zit er in deze serie?

  1. 1. 8 verhalen die tussen 9 t/m 22 mei 2024 online komen in onze app.
  • 2. Elk verhaal duurt 3 tot max. 4 minuten. Dus heel geschikt voor aan tafel na het eten of voor het slapen gaan of....
  • 3. Leuk om naar te luisteren voor kinderen, maar stiekem ook voor jou als volwassene.
  • 4. Je krijgt toegang tot onze handige app en omdat deze serie voor leden is, krijg je meteen ook toegang tot ALLE andere series.
  • 5. Natuurlijk zetten we er ook elke dag de bijbehorende bijbeltekst bij.
  • 6. 1 of 2 napraat-vragen bij elk verhaal.
  • 7. Na dit hoorspel lees je de Bijbelverhalen weer op een nieuwe manier omdat de verhalen Hemelvaart & Pinksteren weer even vanaf een nieuw perspectief dichterbij brengen.


Let op: Deze serie kun je alleen luisteren als je lid bent van De Bijbel om je oren.  Meer info daarover via de link 👇:

Waarom maken we deze serie?

Mensen zoals jij en ik

Toen we voor de serie 'Pasen om je oren' opnieuw in het Paasverhaal doken, werden we verrast. Wat zijn er veel mensen ooggetuige geweest van Jezus leven, sterven en opstanding! Of ze het nou meteen door hadden of niet, er waren zoveel mensen betrokken.
Ook nu bij deze serie over Hemelvaart en Pinksteren staat er in de details van het bijbelverhaal genoeg vermeld om te vermoeden dat veel mensen er iets van hebben meegemaakt. En die mensen zijn zoals jij en ik geweest. En allemaal hebben ze hun eigen verhaal en beleving.
We laten een aantal van hen weer vertellen in deze serie. Natuurlijk doen we dat met wat fantasie. Maar wel heel dichtbij bij wat er in de bijbel staat.
De Bijbelverhalen zijn oud, maar nog steeds zo sterk en van deze tijd. Daar worden wij enthousiast van. Van ons enthousiasme delen we graag uit, op zijn' Bijbel-om-je-orens'.